Jessica de Vroege

Here I am, where I am supposed to be

Massage therapeut
Ik ben Jessica de Vroege en woon samen met mijn vriend in IJsselstein. Ik ben enthousiast, vooral over mijn passie het menselijk lichaam. Na verschillende Coach opleidingen met veel voeding en coaching, weet ik dat soms zaken niet in ‘kunde’ te vinden zijn.
‘Voelen’ kwam op mijn pad na meerdere verschillende Massage opleidingen gedaan te hebben. Een terugkerend item voor mij; het voelen van je lijf en je energie. Mijn energie geeft me vertrouwen, kracht, wijsheid en vreugde. Maar daarentegen kan het zo allemaal weer omslaan door mijn geest. De combinatie om lichaam en geest in balans te krijgen en te houden; is om voor jezelf te zorgen.

Vanaf 2011 is mijn droom uitgekomen en heb ik naast mijn werkzaamheden een eigen praktijk op het gebied van masseren en coaching. Vanaf januari 2018, is mijn droom groter geworden en ben ik mij volledig aan het richten rondom massage, fotografie en coaching. Ik wil graag mijn ervaringen delen. Een massage kan zoveel doen voor je gevoel, je lijf en je energie, kortom een moment voor jezelf. Dit geldt uiteraard ook voor mijn coach gesprekken en fotografie sessies (of een combinatie van allen). Stop je problemen niet langer weg, je bent niet alleen in de worsteling, er is een uitweg!

Mijn afspraken worden altijd in overleg gepland. Handig is dat mijn afspraken vaak na werk uren of in het weekend kunnen plaats vinden in mijn kamer in Utrecht, in IJsselstein, of bij jou thuis.

Wil je meer van mij weten? Bekijk mijn LinkedIn profiel. Wil je op de hoogte blijven van mijn massage avonturen? Ga dan naar mijn Facebook pagina.